“Zelf ervaren is meer waard dan honderd dingen horen”

Gastvrijheid en gastronomie beginnen beide met het voor La Cravache belangrijkste woord: gast. Het draait immers om u. Hier gaat persoonlijk gastheerschap verder dan de deuren van de keuken: tot in de kleinste details wordt aan uw beleving van de dag gedacht. Anja Verheye en haar team staan daar garant voor.

Culinaire ambitie

Ons gedreven chef Koen Devos en zijn team, zijn met hun enthousiasme in staat om u met hun ongeëvenaarde creaties een bijzondere ervaring te bieden. Altijd op zoek naar de beste ingrediënten, bij voorkeur uit de regio, zijn zij constant bezig nieuwe culinaire hoogstandjes te ontwikkelen. Eerlijke smaken in verrassende combinaties en verfijnde afwerking.

Aandacht voor details

Naast de bijzondere culinaire creaties geniet u van de unieke sfeer, het vernieuwde luxueuze interieur en de bijzondere decoraties die volledig met elkaar in harmonie zijn. Een beleving die wordt versterkt door de onberispelijke bediening. Zodat het u aan niets zal ontbreken.

Contact

La Cravache
Gentsesteenweg215 / Chaussée de Gand 215 ( N43 ) | B-8930 Rekkem
+32 (0)56 42 67 87   

Newsletter

* vereiste velden

 

Traiteur

“Gastronomie op uw feest”

U kan bij ons terecht voor al uw familie- en bedrijffeesten. Wij verzorgen uw feest tot in de puntjes. Wees gast op uw eigen feest en breng zo meer tijd door met uw gasten. Onze traiteurdienst brengt de gastronomie bij u thuis aan tafel met of zonder bediening.
Vraag meer inlichtingen via: 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of bel +32 (0)56 42 67 87 

WORKSHOPS 2018

Ook in 2018 organiseren we workshops. Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.


Vergadering of seminarie?

La Cravache heeft ook een vergader- of seminarieruimte ter beschikking.
Reserveer nu.